Gehakt HOH ca 500 gram

 4,25

Category: Rundvlees producten, Varkensvlees producten
Tags: ksh

Half-om-half gehakt is een veelzijdig vleesproduct dat bestaat uit een combinatie van 50% rundvlees en 50% varkensvleesVolgens de warenwet mag deze verhouding met 10% afwijken, dus soms wordt ook de combinatie van 60% rundvlees en 40% varkensvlees gebruikt.  Dit gehakt is ideaal voor diverse gerechten en biedt een goede balans tussen smaak en malsheid.

Hier zijn enkele bereidingstips voor half-om-half gehakt:

  1. Rullen: Breng het gehakt op smaak met peper. Verhit een koekenpan of wok en rul het gehakt zonder boter of olie in 5-6 minuten gaar.
  2. Gehaktballen: Maak het gehakt aan met kruiden, specerijen, losgeklopt ei en paneermeel of een gehaktmix. Vorm ballen van het gehakt. Verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie in een braadpan en bak de gehaktballen rondom bruin. Voeg een scheutje water of bouillon toe en braad de gehaktballen, met de deksel op de pan, op matige temperatuur in ongeveer 20 minuten gaar. Regelmatig keren. Let op, het product goed door en door verhitten.
Gewicht+- 1 kilo, +- 500 gram

Related products

EK AANBIEDING !!
4 KIPSATÉSCHNITZEL
4 KIPCORDONBLEU
4 KIPSCHNITZEL
1 Kg BORRELSTUKJES
incl. zakje kruiden
Dit samen nu voor maar €17,50
te bestellen tot maandag 24 juni 23.59u
LET OP !! levering vrijdag 28 juni 2024

Dit zal sluiten in 15 seconden