Voordelig Boodschappen in Friesland: Vers, Lokaal en Betaalbaar

Bent u op zoek naar een manier om uw boodschappenlijstje voordeliger en duurzamer te maken? Kijk dan niet verder! Bij ons kunt u elke week genieten van de mogelijkheid om vers en kwalitatief hoogstaand kippen-, runds-, paarden-, varkens-, lams-, en kalfsvlees rechtstreeks van de boer te bestellen. Onze producten zijn gegarandeerd vers, regionaal geproduceerd en leveren een directe bijdrage aan de lokale economie van Friesland.

Maar dat is niet alles! Naast ons uitgebreide aanbod aan vers vlees, bieden we ook dagverse kippen en eenden eieren en verse rauwe melk en de lekkerste zuivel aan, rechtstreeks van de boerderij. Voor de kaasliefhebbers hebben we een selectie van jonge en jong belegen kaas, perfect voor uw ontbijt, lunch of als smakelijke snack. Deze kazen zijn verkrijgbaar in handige plakjes, klaar om te genieten. Ook hebben we de lekkerste verse kruiden-en maaltijdmixen

Voor een exotische toets aan uw maaltijden hebben we ook een assortiment Vietnamese loempia producten. Deze heerlijke snacks zijn een perfecte aanvulling op elke maaltijd of als lekkernij tijdens een feestje. Ook voor BBQ vlees of het verzorgen van uw complete tuin-, buurt en BBQ feest kunt u bij ons terecht. (bel voor meer info 0657491037)

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij geloven in het belang van het ondersteunen van lokale boeren en producenten. Door bij ons te bestellen, draagt u niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar geniet u ook van de rijke smaken die Friesland te bieden heeft.

EK AANBIEDING !!
4 KIPSATÉSCHNITZEL
4 KIPCORDONBLEU
4 KIPSCHNITZEL
1 Kg BORRELSTUKJES
incl. zakje kruiden
Dit samen nu voor maar €17,50
te bestellen tot maandag 24 juni 23.59u
LET OP !! levering vrijdag 28 juni 2024

Dit zal sluiten in 15 seconden