Gehakt HOH ca 500 gram

 4,50

15 op voorraad

Category: Rundvlees, Varkensvlees
Tags: SDT

Half-om-half gehakt is een veelzijdig vleesproduct dat bestaat uit een combinatie van 50% rundvlees en 50% varkensvleesVolgens de warenwet mag deze verhouding met 10% afwijken, dus soms wordt ook de combinatie van 60% rundvlees en 40% varkensvlees gebruikt.  Dit gehakt is ideaal voor diverse gerechten en biedt een goede balans tussen smaak en malsheid.

Hier zijn enkele bereidingstips voor half-om-half gehakt:

  1. Rullen: Breng het gehakt op smaak met peper. Verhit een koekenpan of wok en rul het gehakt zonder boter of olie in 5-6 minuten gaar.
  2. Gehaktballen: Maak het gehakt aan met kruiden, specerijen, losgeklopt ei en paneermeel of een gehaktmix. Vorm ballen van het gehakt. Verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie in een braadpan en bak de gehaktballen rondom bruin. Voeg een scheutje water of bouillon toe en braad de gehaktballen, met de deksel op de pan, op matige temperatuur in ongeveer 20 minuten gaar. Regelmatig keren. Let op, het product goed door en door verhitten.
Gewicht+- 1 kilo, +- 500 gram

Related products

Ook verkrijgbaar bij Voordelig Boodschappen Friesland

de lekkerste vers bereide loempia's

  • Broodje Bapao
  • Chicken roll
  • Gamba's
  • Ham-kip loempia's
  • Kerie, runder of kippenpastei
  • Shaomai
  • tempura garnalen
  • Vega/groenten loempia
  • Vietnamese loempia's
  • de echte zoet zure en sambalsaus

 Per 5 stuks te bestellen en geleverd door de beste

loempia maker van Drachten

Kijk snel onder het kopje Loempia,s

Dit zal sluiten in 12 seconden